SURE 

  By Suzanne About SURE

Suzanne’s online 'domein’ om hersenspinsels op te schrijven over het combineren van werk, gezin, PhD en in de tussentijd jezelf proberen te blijven. Hoe blijf je jezelf in een wereld die steeds iets anders van je vraagt? 

SURE is ontstaan uit de eerste en laatste letters van mijn volledige naam. Zo simpel kan het zijn. Ik ben Suzanne, vooral Suzanne, maar ook moeder, vrouw van, motorrijder, zorgcoördinator op een middelbare school en promovenda. Er zijn nog genoeg andere beschrijvingen te bedenken gelukkig, maar deze houden mij het meeste bezig.

In 2018 ben ik aantal keer gastblogger geweest voor een online platform en dat is de start geweest voor het online delen van artikelen. Het schrijven is iets wat ik altijd leuk ben blijven vinden, maar mijn social media kanalen gebruik ik niet om lange verhalen te posten. 
Allereerst schrijf ik dus als hobby en daarnaast is het soms heerlijk helpend om mijn gedachten op te schrijven.

Daarnaast ontstaan er online steeds vaker leuke gesprekken over de minder rooskleurige kant van het combineren van gezin, werk, studie, hobby, etc. Er is blijkbaar een behoefte (die ik ook ervaar) in het horen/ lezen van eerlijke verhalen over jezelf proberen te blijven binnen de chaos van het echte leven. 
Voor nu is het mijn persoonlijke blog, maar mocht ik een mooi artikel ontvangen of tegenkomen dan zal ik dat ook plaatsen.